devon-janse-van-rensburg-Ny21paZI-a4-unsplash

Slimme deurbel

Een slimme deurbel is vandaag de dag veel meer dan alleen een eenvoudig apparaat om aan te bellen. Het dient ook als een geavanceerde beveiligingscamera en intercomsysteem, waarmee niet alleen bezoekers hun aankomst kunnen aankondigen, maar waarmee u ook uw huis kunt beveiligen en communiceren, zelfs als u niet thuis bent. Maar wat houdt een slimme deurbel precies in?

Een slimme deurbel is een geavanceerd apparaat dat verbonden is met uw wifi-netwerk of bekabeld via een LAN-verbinding. Dankzij de ingebouwde camera kunt u zien wie er voor uw deur staat, waar u ook bent. De beelden worden direct gestreamd naar uw smartphone, tablet of pc, zodat u altijd op de hoogte bent van wie er aanbelt. Bovendien biedt een slimme deurbel vaak extra functies zoals bewegingsdetectie, tweewegscommunicatie en integratie met andere smart home apparaten.

Bij The Cable Guy bieden wij professionele installatieservices voor diverse merken slimme deurbellen, waaronder Ring, Eufy, Anker, Google Nest, Netatmo en meer. Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen van uw nieuwe slimme deurbel. Neem vandaag nog contact met ons op om uw slimme deurbel te laten installeren en uw huis te beveiligen met de nieuwste technologieën.

HD beeldkwaliteit

Een slimme deurbel biedt HD 1080p of 720p kwaliteit zodat u alles haarscherp kunt zien. Dit is vergelijkbaar met de camera van uw smartphone. Bij sommige merken heeft u ook de mogelijkheid om in te zoomen.

Nachtvisie

Nachtvisie biedt u de mogelijkheid om in het donker scherpe beelden te ontvangen op uw smartphone, tablet of pc. Zo kunt u met een gerust hart 's avonds de deur openen.

Bewegingsmelder

Sommige slimme deurbellen hebben ook een bewegingsmelder. Dankzij de bewegings melder wordt u gewaarschuwd op uw smartphone, tablet of pc als een persoon binnen een aantal meters van de deurbel komt. Vraag naar de mogelijkheden!

Bewegingszones:

Nachtvisie:

× Maak direct een afspraak!