devon-janse-van-rensburg-Ny21paZI-a4-unsplash

Slimme deurbel

Een deurbel is tegenwoordig veel meer dan een apparaatje om aan te bellen. Het is ook een camera én intercom! Niet alleen kan een bezoeker laten weten dat hij of zij gearriveerd is, maar u kunt uw huis beveiligen en communiceren als u niet thuis bent. Maar wat is een slimme deurbel nou precies?

Een slimme deurbel is een deurbel die verbonden is met Wifi of Lan (bedraad) en biedt de mogelijkheid om te zien, dankzij de camera, wie er aanbelt. U kunt de beelden bekijken op uw smartphone, tablet of pc. De slimme deurbel vervangt uw huidige deurbel en is eenvoudig te installeren.

Zo weet u altijd wie er voor de deur staat als de bel gaat!

HD beeldkwaliteit

Een slimme deurbel biedt HD 1080p of 720p kwaliteit zodat u alles haarscherp kunt zien. Dit is vergelijkbaar met de camera van uw smartphone. Bij sommige merken heeft u ook de mogelijkheid om in te zoomen.

Nachtvisie

Nachtvisie biedt u de mogelijkheid om in het donker scherpe beelden te ontvangen op uw smartphone, tablet of pc. Zo kunt u met een gerust hart 's avonds de deur openen.

Bewegingsmelder

Sommige slimme deurbellen hebben ook een bewegingsmelder. Dankzij de bewegings melder wordt u gewaarschuwd op uw smartphone, tablet of pc als een persoon binnen een aantal meters van de deurbel komt. Vraag naar de mogelijkheden!

Bewegingszones:

Nachtvisie:

× Maak direct een afspraak!