devon-janse-van-rensburg-Ny21paZI-a4-unsplash

TV Kalibratie

Bij The Cable Guy streven we ernaar om uw kijkervaring naar een hoger niveau te tillen met onze professionele TV kalibratiediensten. Tijdens de TV kalibratie worden niet alleen de beeldinstellingen van uw televisie geoptimaliseerd, maar ook uw kijkcomfort en energieverbruik verbeterd.

Onze speciaal getrainde medewerkers gebruiken geavanceerde apparatuur om uw tv te kalibreren volgens de ISF norm, die wordt erkend door de filmindustrie als de standaard voor optimale beeldweergave. Door deze kalibratie kunt u genieten van een realistische kleurweergave, met de kleuren zoals ze bedoeld zijn door film- en programmamakers.

Daarnaast zorgt de kalibratie voor een geoptimaliseerd contrast, waardoor u meer details en diepte ervaart in uw kijkervaring. Dit zorgt niet alleen voor een prettigere kijkervaring, maar ook voor minder vermoeide ogen tijdens het tv kijken.

Een bijkomend voordeel van TV kalibratie is de verbetering van de energiezuinigheid van uw televisie. Door de juiste afstelling van de helderheid en contrast, verbruikt uw tv minder energie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energierekening.

Waarom wordt uw tv niet vooraf gekalibreerd door de fabrikant? Standaard worden tv’s ingesteld om op te vallen in de winkel, met felle kleuren en verhoogd contrast. Deze instellingen zijn echter niet ideaal voor thuisgebruik, vooral niet wanneer u tv kijkt in een sfeervolle woonkamer. Bovendien is het kalibreren van tv’s een tijdrovend proces voor fabrikanten, aangezien elk scherm uniek is en aparte instellingen vereist.

Met The Cable Guy bent u verzekerd van een geoptimaliseerde kijkervaring, afgestemd op uw specifieke tv en kijkomgeving. Laat ons uw tv kalibreren en geniet van een beeldkwaliteit die uw verwachtingen overtreft.

  • 199 euro (incl. BTW) Pakket 1: standaard SDR inclusief dag- en nachtstand (Nu tijdelijk 149 euro)
  • 250 euro (incl. BTW) Pakket 2: standaard SDR, HDRBlu-ray spelerAV inclusief dag- en nachtstand (Nu tijdelijk 199 euro)
  • 30 euro (incl. BTW) Extra bovenop pakket 1 of 2 Dolby Vision mits je tv dit ondersteunt (voornamelijk bij LG, Sony, Panasonic* en Philips)
  • 50 euro (incl. BTW) Extra bovenop pakket 1 of 2 Spelstand kalibratie voor ( Sony Playstation 3, 4 en 5, Microsoft Xbox, One X en Series X , Nintendo WII U en Switch)
  • Computer beeldscherm kalibratie: Vraag hiervoor een offerte bij ons op.
Tv Kalibreren
× Maak direct een afspraak!