devon-janse-van-rensburg-Ny21paZI-a4-unsplash

TV Kalibratie

Tijdens de TV kalibratie worden de beeldinstellingen van een tv geoptimaliseerd, zodat je kan genieten van een realistische kleurweergave, geoptimaliseerd contrast en een energiezuinige tv. De speciaal getrainde medewerkers van The Cable Guy kalibreren jouw tv met geavanceerde apparatuur. De kalibratie wordt uitgevoerd volgens de ISF norm, die in overeenstemming is met de normen en waardes die door de filmindustrie worden gebruikt.
Ervaar een realistische kleurweergave. Ervaar alles zoals film- en programmamakers het bedoelen.

  • Geniet van geoptimaliseerd contrast. Ervaar meer details, diepte en kijk prettiger tv doordat je tv minder fel is.
  • Je tv is na kalibratie energiezuiniger. Dit komt doordat de tv minder fel licht geeft.

Waarom is de tv niet vooraf gekalibreerd? Wanneer de tv vanuit de fabrikant geleverd wordt is hij ingesteld om op te vallen in de winkel; kleuren zijn feller en het contrast is verhoogd. Deze instellingen zijn natuurlijk niet fijn wanneer je ’s avonds tv kijkt in een sfeervolle woonkamer. Daarnaast is het kalibreren van tv’s voor de fabrikant een proces dat veel tijd kost. Ieder scherm is namelijk uniek, waardoor iedere TV andere instellingen nodig heeft en apart gekalibreerd moet worden.

Pakketten voor TV kalibratie:

  • 199 euro (incl. BTW) Pakket 1: standaard SDR inclusief dag- en nachtstand (Nu tijdelijk 149 euro)
  • 250 euro (incl. BTW) Pakket 2: standaard SDR, HDRBlu-ray spelerAV inclusief dag- en nachtstand (Nu tijdelijk 199 euro)
  • 30 euro (incl. BTW) Extra bovenop pakket 1 of 2 Dolby Vision mits je tv dit ondersteunt (voornamelijk bij LG, Sony, Panasonic* en Philips)
  • 50 euro (incl. BTW) Extra bovenop pakket 1 of 2 Spelstand kalibratie voor ( Sony Playstation 3, 4 en 5, Microsoft Xbox, One X en Series X , Nintendo WII U en Switch)
  • Computer beeldscherm kalibratie: Vraag hiervoor een offerte bij ons op.

Van:

TV Kalibratie voor

Naar:

TV kalibratie na
× Maak direct een afspraak!