devon-janse-van-rensburg-Ny21paZI-a4-unsplash

Sonos, Bose, HEOS Etc laten installeren

Sonos, Bose en Heos: Configuratie en Installatie

Met de opkomst van moderne technologieën is het mogelijk om via een UTP-kabel of Wi-Fi muziek te streamen. Systemen zoals Sonos, Bose en Heos zijn uitgebreid en zeer professioneel, wat verklaart waarom ze zo populair zijn. Een groot nadeel kan zijn dat de installatie en/of de bekabeling of Wi-Fi-verbinding kopzorgen kunnen veroorzaken. De installatie kan soms lastig zijn, of u heeft net te weinig netwerkverbinding om het geluid goed af te spelen.

Bij The Cable Guy hebben we ruime ervaring in zowel de installatie als het geven van advies. Dit omvat de configuratie van systemen zoals Sonos, Bose en Heos, het netwerk en de Wi-Fi-verbinding, tot het trekken van kabels. Naast deze geluidssystemen begrijpen wij dat u ook een smart TV, tablets en computers heeft die een goed Wi-Fi-signaal nodig hebben. Mogelijk spelen er kinderen spellen of heeft u andere hardware in huis die veel bandbreedte en snelheid vereist. Door gebruik te maken van professionele maar betaalbare zenders, kunnen wij een snel en stabiel netwerk bouwen. Een netwerk dat perfect werkt voor uw media-apparaten, computers, tablets en uiteraard voor uw geluidssystemen.

Met hoogwaardige en professionele producten creëren wij de perfecte combinatie. Een geluidssysteem zoals Sonos, Bose of Heos, waarvoor u al flink heeft geïnvesteerd, heeft simpelweg goede zenders nodig die meedenken. Deze hebben net wat meer vermogen dan de standaard zenders die u bij de computerwinkel om de hoek kunt kopen. Laat ons u adviseren! Wanneer wij uw Sonos, Bose of Heos-systeem installeren, weet u zeker dat het optimaal functioneert en kunt u er 100% van genieten.

Sonos, Bose en Heos Installeren

Wilt u een Sonos, Bose of Heos-systeem aansluiten op uw bestaande versterker? Of volledig draadloos met een Play1, Play2 of Play3, een sterker signaal voor in de tuin, zolder, zwembad of schuur? Wij weten raad! Wij trekken de kabels, leggen een krachtig Wi-Fi-signaal aan dat sterk genoeg is voor al het Sonos-, Bose-, Heos- en internetverkeer. Ook verzorgen wij de elektrische bekabeling. Laat uw Sonos, Bose of Heos-systeem professioneel installeren door The Cable Guy. Wij voeren landelijk installaties uit naar uw wensen.

Draadloos Bereik Vergroten en Versterken

Heeft uw Sonos-, Bose- of Heos-systeem net te weinig draadloos bereik of zelfs helemaal geen bereik meer? Door gebruik te maken van onze speciale krachtige Wi-Fi-zenders kunnen we tot wel 600 meter afstand een perfect sterk en snel Wi-Fi-signaal aanleggen. Draadloze versterking van het signaal, een professioneel Wi-Fi-netwerk dat betaalbaar en zeer duurzaam is.

Sonos, Bose en Heos Laten Installeren door een Professional?

Het laten installeren van een Sonos-, Bose- of Heos-systeem door een professional hoeft niet duur te zijn! Eén ding is zeker, na de installatie door The Cable Guy zal uw geluidssysteem optimaal functioneren! Wij installeren, onderhouden, leggen aan, bekabelen en versterken het draadloze signaal! Een optimaal geluidssystemen-genot is wat onze installatie-experts voor u verzorgen. Elektra- en bekabelingsaanleg, draadloze netwerken, instellen en programmeren van verschillende netwerken en onderhoud naar uw wensen. De installatie monteurs van The Cable Guy.

 


 
 
× Maak direct een afspraak!